Обласний семінар-практикум для викладачів англійської мови професійно-технічних навчальних закладів області

20 квітня 2016 року в Харківському професійному ліцеї будівництва відбувся обласний семінар-практикум для викладачів англійської мови. Тема семінару: «Якість мовної освіти як фактор результативності навчання».

Викладач англійської мови Харківського професійного ліцею будівництва Сидорчук О.О. виступила з доповіддю на тему «Використання інноваційних технологій та розвиток творчого потенціалу учнів на уроках англійської мови».

Про різноманітність інноваційних методів роботи з учнями на уроці англійської мови доповіли викладачі Тризна Т.О. (Богодухівський професійний аграрний ліцей) та Бондаренко О.С. (Старосалтівський професійний аграрний ліцей).

Обговорювали учасники семінару й інтерактивні технології навчання, бо саме цим технологіям були присвячені виступи Олешко Л.І. (Рокитненський професійний аграрний ліцей) та Варич О.А. (Харківський професійний ліцей будівництва та автотранспорту).

Розвиток пошукової діяльності через використання інноваційних технологій – такий напрямок у своїй роботі висвітлила Дикунець О.М. (Красноградський професійний ліцей).

На особливості використання рефлексії на уроках англійської мови у ПТНЗ увагу присутніх звернув Ярошенко Ю.О., методист НМЦ ПТО у Харківській області.

Завершився семінар підведенням підсумків предметної олімпіади та визначенням шляхів проведення заходів у Рік англійської мови. Викладачам були продемонстровані можливості ЕНМК «Англійська мова, 11 клас», рекомендовано використовувати ІКТ під час навчального процесу.