Відбулася обласна школа позитивного педагогічного досвіду для педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів області з професії «Слюсар з ремонту автомобілів»

27 квітня 2016 року на базі Харківського професійного ліцеїю залізничного транспорту відбулася обласна школа позитивного педагогічного досвіду для педагогічних працівників професії «Слюсар з ремонту автомобілів» за темою: «Планування результатів навчання як чинник підвищення якості навчальних досягнень учнів».

У ході заходу розглядались питання:

  • планування результатів навчання як чинник підвищення якості навчальних досягнень учнів;
  • ознайомлення з розділами сайта:jimdo.com «Слюсарів з ремонту автомобілів» і його функціональністю та користю для покращення навчального процесу учнів (О.А.Парака, викладач Харківського професійного ліцею залізничного транспорту).

У рамках школи проведено пробну роботу з педагогами та майстрами виробничого навчання щодо використанням ІКТ (виконання лабораторної роботи за допомогою ПК).

Після проведення заходу відбулось його обговорення учасниками школи та були прийняті рекомендації щодо вдосконалення роботи педагогічних працівників професії «Слюсар з ремонту автомобілів» та використання новітніх технологій в навчально-виховному процесі.