Засідання «круглого столу» «Правовий аспект проблеми торгівлі людьми. Нормативне та організаційне забезпечення протидії торгівлі людьми в Україні»

27 травня  в рамках діяльності міжнародного проекту «OPEN – відкриті для молодих жінок» за підтримки Департаменту науки та освіти Харківської обласної державної адміністрації відбулося засідання «круглого столу» за темою «Правовий аспект проблеми торгівлі людьми. Нормативне та організаційне забезпечення протидії торгівлі людьми в Україні».

Під час заходу обговорювалися питання співробітництва правоохоронних органів, державних структур і громадських організацій з питань підвищення рівня усвідомленості щодо даної проблеми, сучасних ризиків, що можуть спіткати учнівську та студентку молодь у  мережі Інтернет.

У заході взяли участь представники  органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, факультету з підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми Харківського національного університету внутрішніх справ, КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», громадських організацій.