Підведені підсумки II етапу проекту «Школа лідерства голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна»

22 липня за участі керівництва обласної державної адміністрації відбулася презентація проектних робіт і нагородження фіналістів II етапу проекту «Школа лідерства голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна». Свої проекти, що були розроблені під час стажування в департаментах і управліннях обласної державної адміністрації, представили чотири команди учасників проекту.

Команда Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації присвятила свій проект «Clean University» питанню запобігання корупції у вищих навчальних закладах регіону. Проект передбачає проведення соціологічних досліджень, створення сайту для постійного моніторингу інформації в студентському середовищі, спеціального Центру, що буде здійснювати «зворотній зв’язок», а також організацію лекцій та тренінгів з питань протидії корупції як для студентів, так і для викладачів.

Проект представляла студентка Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого   Анна Черкашина.

За дорученням голови обласної державної адміністрації І,Л. Райніна на  III етапі Школи лідерства найближчим часом буде розпочато підготовку проектів до реалізації.

школа лідерства