Розпочалась обласна груднева методична декада

19 грудня 2016 року розпочалась обласна груднева методична декада.

22 грудня 2016 року у межах методичної декади Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти» проведено звітно-аналітичну методичну конференцію за темою «Підведення підсумків спільної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» з Р(М)МК(Ц) у 2016 році».

У ході конференції проаналізовано результати спільної діяльності КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» з районними (міськими) методичними службами з питань підвищення якості навчально-виховного процесу у 2016 році, визначено актуальні напрями реалізації науково-методичного проекту «Підвищення ефективності професійного самовдосконалення педагогічних працівників у міжкурсовий (міжатестаційний) період» у 2017 році, окреслено заходи щодо підготовки до проведення Міжнародного дослідження якості освіти PISA – 2018 та основні завдання та шляхи вдосконалення роботи методичного корпусу області щодо підвищення рівня професійної компетентності педагогів у курсовий (атестаційний) та міжкурсовий (міжатестаційний) періоди у 2017 році.

Презентовано досвід методичних кабінетів відділів освіти Балаклійської та Золочівської районних державних адміністрацій щодо реалізації регіональних освітніх проектів.

У конференції взяли участь 76 осіб (завідувачі та методисти районних (міських) методичних кабінетів (інформаційно-методичних центрів)).

Матеріали конференції розміщено на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» в розділі «Файловий архів», підрозділі «Заходи».