Про перебування голови Харківської обласної державної адміністрації Світличної Ю.О. у Краснокутському професійному аграрному ліцеї 22.12.2016

22 грудня у Краснокутському професійному аграрному ліцеї відбулося відкриття автомобільного тренажерного комплексу для підготовки кваліфікованих робітників з професії “Водій автотранспортних засобів (категорії В, С)”. В урочистих заходах взяли участь: голова Харківської обласної державної адміністрації Світлична Ю.О., заступник голови – керівник апарату Харківської обласної державної адміністрації Бабічев А.В., заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки  Ігнатьєв В.В., голова Краснокутської РДА Марчук О.С., голова Краснокутської районної ради Нікітенко М.П.

Сучасний автомобільно-тренажерний комплекс включає комп’ютеризовані автомобільні тренажери для підготовки водіїв легкового та вантажного автомобілів, а також автоматизоване робоче місце інструктора. Теоретичні заняття інструктор проводить за допомогою інтерактивної дошки.

«Комплекс придбано для якісної підготовки учнів з професії«Водій автотранспортних засобів категорії «В» і «С». Обладнання дозволяє моделювати дорожню обстановку, контролювати дії учнів та об’єктивно оцінювати їхні вміння. Це зовсім новий рівень навчання, який значно підвищує якість підготовки кваліфікованих робітників». Сучасний тренажерний клас для ліцею був придбаний за рахунок коштів державної субвенції за сприяння голови  Харківської обласної державної адміністрації Світличної Ю.О.