Про проведення новорічних заходів у Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості

Понад 80 років Комунальний заклад «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» щиро вітає дітей Харківщини з  Новим роком, адже саме тут у 1935 році засяяла Перша Ялинка в Україні.

Уже стало доброю традицією дарувати новорічні казки-вистави вихованців Палацу дітям області. Так, у Палаці започатковано новорічну акцію «Діти-дітям!».

З 23 грудня 2016 року по 8 січня 2017 року в Палаці традиційно відбулася новорічна вистава «Тепла історія крижаного серця».

Юні обдарування та артисти багатьох творчих колективів Палацу, які взяли участь у  підготовці новорічної вистави, отримали приємні новорічні подарунки  від Харківської обласної державної адміністрації –  квитки на виставу «Момо … або велика таємниця часу» дитячого театру «Тимур» та сертифікати на участь у кінозйомках від організаторів дитячого юмористичного журналу «Байки».

З 21 грудня 2016 року по 10 січня 2017 року традиційно функціонували 2 новорічні виставки дитячої творчості: «Різдвяна писанка» та «Зимовий вернісаж» (понад 1200 дітей представили на виставки близько 300 робіт).

Усього понад 7000 дітей області стали учасниками новорічних свят у Палаці.