Про підсумки проведення навчально-тематичного збору лідерів учнівського самоврядування Харківської області

З 8 по 10 січня 2017 року на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся щорічний навчально-тематичний збір лідерів учнівського самоврядування Харківської області, в якому взяли участь близько 90 членів та координаторів районних (міських) рад старшокласників з Близнюківського, Вовчанського, Дергачівського, Дворічанського, Лозівського, Зміївського, Красноградського, Харківського районів та міст Ізюм,  Лозова, а також Харківської державної гімназії-ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус». У цьому році за запрошенням харківських лідерів у рамках реалізації  Всеукраїнського проекту «Рух лідерів», що координує Харківська обласна рада старшокласників, учасниками навчально-тематичного збору стали лідери Донецької та Сумської рад старшокласників.

Юні лідери обмінялися досвідом роботи щодо впровадження та реалізації проектів рад старшокласників, відвідали  РЛП «Фельдман Еко-парк»,  каталися на ковзанах.  Засідання в «Академії управлінської майстерності» за темою «Лідерство-ефективне управління?», що проводиться в рамках співпраці з Харківським національним університетом міського господарства імені  О.М. Бекетова, не залишила байдужими учасників збору.

9 січня 2017 року на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно відбувся різдвяний бал лідерів учнівського самоврядування за участі вихованців Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» та  Сумського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені  І.Г. Харитоненка.

Особливої уваги  під час проведення збору старшокласники приділили реалізації проектів Харківської обласної ради старшокласників «Допоможи герою АТО» та «Діти – дітям».