Про підсумки написання контрольних робіт з української мови та літератури, російської мови, зарубіжної літератури, математики та захист науково-дослідницьких робіт за науковими відділеннями хімії та біології, екології та аграрних наук у межах проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

21 та 22 січня 2017 року на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Комунального закладу «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Контрольні роботи з української мови та літератури, російської мови, зарубіжної літератури та математики виконав 321 учень навчальних закладів області.

Із поважних причин були відсутні 3 учні: Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 48 Харківської міської ради Харківської області (Основ’янський район), Харківської гімназії № 46 імені М.В. Ломоносова Харківської міської ради Харківської області (Слобідський район) та Аерокосмічного ліцею на базі Національного аерокосмічного університету імені М.Є. Жуковського «ХАІ».

У захисті науково-дослідницьких робіт за науковими відділеннями хімії та біології, екології та аграрних наук взяли участь 98 учнів навчальних закладів регіону.

Із поважних причин не взяв участі в заході учень Пісочинського колегіуму Харківської районної ради Харківської області (Харківський район).