Ради завідувачів дошкільних навчальних закладів

15 лютого 2017 року відбулося засідання постійно діючого консультативно-дорадчого органу – Ради завідувачів дошкільних навчальних закладів Харківської області (далі – Рада).

У ході роботи члени Ради ознайомлені з основними напрямами розвитку освіти в умовах децентралізації, нормативним забезпеченням порядку плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах,

Відбулося обговорення питання щодо сучасних підходів до організації  роботи з батьками дітей дошкільного віку та знайомство з досвідом роботи Лозівського ДНЗ № 11 «Берізка» на тему «Садок і родина – у вихованні єдині».

Надано інформацію про проведення в Харківській області циклу  навчально-практичних семінарів «Садочок – простір дружній до дитини», що організовуються Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» та Представництвом Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Проведено аналіз виконання рішень попереднього засідання Ради та  відкрите обговорення учасниками Ради щодо їх діяльності в своїх районах, містах  як членів громадської організації.