Проведено методичну студію

29 березня 2017 року у Комунальному вищому навчальному закладі «Харківська академія неперервної освіти» (м. Харків, вул. Пушкінська, 24) спільно з Департаментом науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації проведено методичну студію за темою: «Організація навчально-виховного процесу на засадах педагогіки партнерства».

У заході взяли участь спеціалісти місцевих органів управління освітою, методисти районних (міських) методичних кабінетів, відповідальних за організацію дошкільної освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи навчально-виховних комплексів обласного підпорядкування, керівники Р(М)МО педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів.

Під час роботи методичної студії розглянуто питання щодо стану розвитку мережі дошкільних навчальних закладів Харківської області за результатами статистичної звітності, роботи електронної системи реєстрації до дошкільних навчальних закладів регіону.

Визначено шляхи реалізації педагогіки партнерства в умовах дошкільного навчального закладу; ознайомлено з найкращими практиками освітян Харківської області щодо використання потенціалу Інтернет-ресурсів у роботі з батьками, громадськістю; презентовано практичний досвід роботи закладів стосовно реалізації педагогіки партнерства у взаємодії педагогів з дітьми, батьками та громадськістю.

У методичній студії взяли участь 84 особи