Засідання Координаційної ради з питань захисту прав інтелектуальної власності при обласній державній адміністрації

30 вересня 2014 року відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань захисту прав інтелектуальної власності при обласній державній адміністрації. Під час засідання було розглянуто наступні питання:

1. Про актуальні питання державної політики у сфері інтелектуальної власності та її впровадження на території Харківської області.

2. Про стан виявлення злочинів  у сфері інтелектуальної власності та проведення масово-роз’яснювальної роботи підрозділами Головного управління Міндохолів у Харківській області.

За підсумками обговорення зазначених питань членами Координаційної ради відзначено, що відповідними підрозділам  ГУ Міндоходів у Харківській області проводиться системна робота щодо попередження та виявлення фактів порушення чинного законодавства у сфері інтелектуальної власності, а також інформаційно-роз’яснювальні заходи для різних груп населення, фахівців та у засобах масової інформації. Водночас, відповідно до прийнятої Національної стратегії розвитку сфери інтелектуальної власності в Україні на період до 2020 року, потребує вдосконалення діяльність  з управління інтелектуальною власністю, а також навчання і розповсюдження знань у цій сфері.