На Харківщині відбулось урочисте відкриття XІІI літньої Універсіади України з боротьби самбо

         04 травня 2017 року о 14.00 годині в місті Харкові на базі  спортивного комплексу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулось урочисте відкриття змагань ХІІІ літньої Універсіади України з боротьби самбо.

Гостей, учасників та суддівську колегію змагань,  від імені Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, привітала начальник Харківського обласного  відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олена Кривенцова, побажавши усім спортивної вдачі, успішних виступів, нових рекордів та незабутніх вражень.

Шановних гостей та учасників Універсіади творчими та спортивними виступами також привітали  студентки Харківської державної академії фізичної культури, майстри спорту з художньої гімнастики Ганна та Тетяна Рогинськи, збірна команда юніорів Харківської області з черліденгу та студентка Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди Анна Лук’янченко.

Зазначаємо, що змагання триватимуть до 05 травня 2017 року, на яких понад 120 студентів з 13 областей України в запеклій боротьбі захищатимуть честь рідних областей.