Переможці та призери XІІI літньої Універсіади України зі стрільби з лука

28 травня 2017 року в місті Харкові на майдані Свободи (майданчик Premier Palace Hotel Kharkiv) відбулось урочисте нагородження переможців та призерів ХІІІ літньої Універсіади України зі стрільби з лука. За звання переможця Універсіади змагались 10 команд з 8 областей України (Черкаської, Рівненської, Сумської, Харківської, Вінницької, Одеської, Львівської областей та м. Києва) із загальною кількістю учасників понад 80 спортсменів.

Нагородження проводили ректор Харківського національного педагогічного університету імені  Г.С. Сковороди, президент Харківської обласної спортивної спілки учнівської та студентської молоді  Прокопенко Іван Федорович, начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України  Кривенцова Олена Миколаївна та завідувач кафедри фізичного виховання Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна Темченко Володимир Олександрович.

В загальнокомандному заліку серед команд областей  переможцями та призерами стали:

І місце – команда Харківської області;

ІІ місце – команда Львівської області;

ІІІ місце – команда Сумської області.

Переможці та призери отримали кубки,  медалі та дипломи  Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.