Обласна школа передового досвіду для педагогічних працівників професій сільськогосподарського напряму ПТНЗ Харківської області

31 травня 2017 року у формі вебінару була проведена обласна школа передового педагогічного досвіду для педагогічних працівників професій «Тракторист-машиніст сільськогосподарськоговиробництва», «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» за темою: «Використання сучасних засобів навчання при підготовці кваліфікованих робітників для сільськогосподарського виробництва».

У роботі школи передового досвіду взяли участь представники 10 ПТНЗ Харківської області.

Своїм досвідом роботи поділився Шило О.Ф., викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Шевченківського професійного аграрного ліцею.

Олександр Федорович розкрив теоретичні й практичні аспекти використання квест-технологій. Викладач продемонстрував дидактичні матеріали, які використовуються ним на уроках для підвищення зацікавленості учнів до предмета та обраної професії.

Під час проведення обласної школи Олександр Федорович розкрив педагогічні секрети з використання хмарних та інформаційно-комунікативних технологій та роботи з обдарованими учнями.

Завершилася школа підведенням підсумків та обміном вражень від проведеного заходу.