На Харківщині визначилися переможці XІІI літньої Універсіади України з тенісу

З 07 по 11 червня 2017 року в місті Харкові на кортах тенісного клубу «Унікорт» проходили  змагання ХІІІ літньої Універсіади України з тенісу.     За звання переможця Універсіади змагались 9 команд з 5 областей України (Харківської, Львівської, Вінницької, Херсонської і Хмельницької) та міста Києва.

В запеклій боротьбі переможцями в одиночному розряді стали студенти Львівського державного університету фізичної культури: Бойчук Роман серед чоловіків та Федоришина Анастасія серед жінок.

Переможцями у парних розрядах стали:

  • В чоловічому парному розряді – студенти Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Дев’ятьяров Марат та Орлов Владислав;
  • В жіночому парному розряді – студентки Львівського державного університету фізичної культури Колб Марина та Колб Надія;
  • В змішаному парному розряді – студенти Львівського державного університету фізичної культури Бойчук Роман та Федоришина Анастасія.

В загальнокомандному заліку серед команд областей  переможцями та призерами стали:

І місце – команда Харківської області (344 оч.);

ІІ місце – команда Львівської області (335 оч.);

ІІІ місце – команда м. Києва (303 оч).

Переможці та призери отримали кубки,  медалі та дипломи   Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.