Проведено методико-дидактичний семінар для вчителів німецької мови загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області

Ґете Інститутом в Україні спільно з КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України з 6 по 10 червня 2017 року на базі Харківської гімназії № 23 Харківської міської ради було проведено методико-дидактичний семінар для вчителів німецької мови загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області.

У межах семінару вчителі ознайомилися з матеріалами та новітніми методиками для реалізації компетентнісного підходу навчання німецької мови із залученням країнознавчих джерел і використанням мобільних пристроїв. В інтерактивній формі вчителі опрацювали питання дидактизації автентичних матеріалів та їх інтеграції в навчальний процес, методико-дидактичного потенціалу проектної роботи, а також розробки власних ідей задля застосування набутих у межах проекту знань. У семінарі взяли участь 20 учителів німецької мови.

За підсумками роботи семінару всі учасники отримали міжнародний сертифікат GIDELFO (Professionelle Qualifizierung von Deutschlehrern).