Про проведення «УАЛ-Форуму. Відповідальне лідерство»

20 червня 2017 р. у Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна відбувся «УАЛ-Форум. Відповідальне лідерство», організований Українською Академією Лідерства.

З метою показати прикладні моделі відповідального лідерства у різних сферах супільного розвитку, захід об’єднав активну  учнівську, студентську молодь,  топ-лідерів країни та регіону у сфері медіа, політики, бізнесу, благодійності, культури, міжнародних відносин в спільну комунікаційну платформу.

Від обласної державної адміністрації учасників заходу привітав заступник директора – начальник управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації В.В. Ігнатьєв.

 

Довідково. Українська Академія Лідерства – це програма особистісного та суспільного розвитку, новий формат навчання. що будується на поєднання елементів фізичного, академічного і духовного виховання та вдосконалення. Академія заснована у 2015 році за підтримки Адміністрації Президента України, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України та фонду Western NIS Enterprise  Fund.