Зустріч голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Олександрівни Світличної з членами інтелектуального клубу обдарованих учнів Харківщини

22 червня 2017 року відбулася зустріч голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Олександрівни Світличної з членами інтелектуального клубу обдарованих учнів Харківщини.

На зустрічі були присутні 37 учнів з міста Харкова та Харківської області, які досягли високих результатів у Всеукраїнських та міжнародних учнівських олімпіадах, конкурсах, турнірах та інших інтелектуальних змаганнях.

Учасники зустрічі висловили власні пропозиції щодо створення в Харківській області ефективної системи роботи щодо організації дослідницько-експериментальної діяльності школярів і студентів, а також поінформували Світличну Ю.О. про проблеми, які ускладнюють підготовку до інтелектуальних змагань.

Голова Харківської обласної державної адміністрації розповіла учням як вирішується питання оновлення та зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів, адже науково-технічний прогрес  неможливий без інновацій на базі інформаційно-комунікаційних технологій та є рушійною силою для розвитку освіти.

Учні поставили запитання Світличній Ю.О. про подальший розвиток Харківського регіону і який вплив на це матиме введення безвізового режиму з країними Європейського Союзу.

На згадку про зустріч учасники інтелектуального клубу отримали пам’ятні подарунки від Харківської обласної державної адміністрації.

Переможці МАН-2017

Переможці олімпіади-2017