Засідання методичної студії

28 серпня 2017 року о 10.00 на базі Комунального закладу «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» (м. Харків, вул. Скрипника, 14), засідання методичної студії для спеціалістів місцевих органів управління освітою, методисти районних (міських) методичних кабінетів (інформаційно-методичних центрів), які відповідають за роботу з кадрами за темою: «Пріоритетні завдання кадрових служб місцевих органів управління освітою в роботі з педагогічними та управлінськими кадрами», де були розглянуті такі питання:

  1. Про підсумки роботи з кадрами у навчальних закладах різних типів і форм власності Харківської області в 2016/2017 навчальному році та пріоритетні завдання кадрових служб місцевих органів управління освітою в роботі з педагогічними та управлінськими кадрами на 2017/2018 навчальний рік.
  2. Про дотримання вимог із питань трудового законодавства.
  3. Про організаційно-методичну роботу з керівними кадрами загальноосвітніх навчальних закладів районів (міст) області з питань підвищення рівня управлінської компетентності.
  4. Про організаційно-методичну роботу з керівними кадрами навчальних закладів в умовах початку навчального року.

Сировацька Л.О. Про організаційно-методичну роботу з керівними кадрами

Єжелий В.М. Про роботу з керівними кадрами ЗНЗ

Ніколаєв О.В. Про підсумки роботи з кадрами