Про відкриття дошкільних навчальних закладів та додаткових груп у 2017 році

На виконання плану відкриття дошкільних навчальних закладів та додаткових груп у 2017 році з 1 вересня розпочато роботу другої додаткової у Литовчанському навчально-виховному комплексі (загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад) Нововодолазької районної ради Харківської області.

У Первомайському районі відбулося відкриття додаткової групи у Шульському навчально-виховному комплексі Первомайської районної державної адміністрації та функціонуючої групи після проведення капітального ремонту у Миронівському навчально-виховному комплексі Первомайської районної державної адміністрації.

У святкових заходах взяли участь почесні гості, представники громадськості, педагогічні працівники, батьки, учні та вихованці навчальних закладів.

Для покращення умов перебування дітей у закладах було залучено кошти місцевих бюджетів різних рівнів та міжнародну допомогу. Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні передано  закладам комплекти меблів, постільну білизну, обладнання для ігрових майданчиків та іграшки, проведено відповідні ремонтні роботи.