Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму

17 вересня 2017 року на Харківщині завершилися змагання на Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму. Протягом двох днів юні велотуристи змагалися у двох вікових групах (молодші і старші) на дистанціях: «Фігурне водіння велосипеда», «Тріал», «Велокрос», «Велоралі».

Серед переможців в окремих видах змагань юні спортсмени з Харківської, Сумської, Кіровоградської, Полтавської областей. Успішно виступили юні  велотуристи з Харківської області, які представляли окремі команди з Липкуватівського НВК Нововодолазького району (тренер – Орда М.В.), Золочівського району (тренери – Касян І.І., Олійник З.І.), Красноградського району (тренери – Мирончук А.І., Харченко В.М.), Нововодолазької гімназії (тренер – Тиндик С.М.).

У напруженій боротьбі у загальному заліку переможцями стали:

– молодша вікова група:

І місце – Харківська область, Золочівський район (тренер – Касян І.І.);

ІІ місце – Харківська область, Нововодолазька гімназія (тренер – Тиндик С.М.);

ІІІ місце – Харківська область, Липкуватівський НВК Нововодолазького району (тренер – Орда М.В.);

– старша вікова група:

І місце – Харківська область, Липкуватівський НВК Нововодолазького району (тренер – Орда М.В.);

ІІ місце – Сумська область (тренери – Мараховська З.А., Мараховський С.О.);

ІІІ місце – Харківська область, Красноградський район (тренери – Мирончук А.І., Харченко В.М.).

Команди-переможці, тренери, учасники змагань на Кубок України серед юнаків з велосипедного туризму нагороджені кубками, медалями, грамотами, призами Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та Комунального закладу «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради.