ХІ Міжнародний благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії»

Протягом 2017 року вихованці Комунального закладу “Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради брали участь у відбірковому турі ХІ Міжнародного благодійного фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії». З успіхом пройшовши усі тури конкурсної програми, юні таланти впевнено перемогли.

Переможців було запрошено для участі у фіналі фестивалю, який проводився в сонячній Болгарії. Вихованці Харківського спеціального навчально-виховного комплексу не тільки боролися за перемогу, а й ознайомлювалися з традиціями країни, мали змогу отримати знання від всесвітньовідомих викладачів, відвідавши майстер-класи.

Учні НВК презентували жестову пісню та запальний танець до неї. Яскравий виступ юних зірочок вразив вибагливе журі та чисельну публіку. Вихованці навчально-виховного комплексу найкраще виявили свої таланти, тож їм було справедливо надано Гран-прі фестивалю. Окрім грамот та Кубку, діти були запрошені до українсько-китайського дитячого літнього культурно-освітнього табору «Діти за мир» (КНР, Пекін).

Вихованці Харківського спеціального навчально-виховного комплексу із великим зацікавленням відвідали далекий Китай, де обмінювались досвідом та культурними надбаннями з представниками цієї країни.

До України щасливі діти поверталися не лише відпочившими, а й переповненими позитивними враженнями та емоціями.