На Харківщині відбулось засідання Виконкому Харківської обласної спортивної студентської спілки учнівської та студентської молоді

28 вересня 2017 року в місті Харкові на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди відбулось засідання Виконкому для обговорення нагальних питань діяльності Харківської обласної спортивної студентської спілки учнівської та студентської молоді. З привітальним словом відкрив роботу Виконкому заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник управління освіти і науки Володимир Ігнатьєв.

Під час засідання начальник Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олена Кривенцова доповіла про підсумки проведення обласних щорічних спортивних змагань «Спорт протягом життя» серед студентів  І –ІV рівнів акредитації у 2016/2017 навчальному році.

Також під час роботи Виконкому обговорювались проблемні  питання про фінансування відрядження збірних студентських команд області на Всеукраїнські змагання та про можливість присвоєння спортивних розрядів за результатами змагань обласної Спартакіади.