Відбувся обласний семінар-практикум для викладачів математики, фізики та астрономії професійно-технічних навчальних закладів

19 жовтня 2017 року на базі Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» відбувся семінар-практикум для викладачів математики, фізики та астрономії за темою: «Розвиток творчого потенціалу сучасного викладача».

У ході семінару викладачем математики ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» Ожго Л.К. було проведено відкритий урок з алгебри «Обчислення площ плоских фігур» з методичною метою «Розвиток індивідуальних здібностей учнів, формування творчої особистості: форми, методи та засоби».

Наприкінці семінару викладачі Величко Г.Є. (Харківський професійний ліцей будівництва та автотранспорту) і Шевченко Л.І. (ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості») поділились досвідом роботи щодо творчого підходу до організації урочної діяльності учнів під час викладання фізики та математики.