Відбулась обласна школа передового педагогічного досвіду для педагогічних працівників слюсарного та верстатного профілю професійно-технічних навчальних закладів

26.10.2017 на базі Державного навчального закладу «Харківський регіональний центр професійної освіти поліграфічних медіатехнологій та машинобудування» відбулась обласна школа передового педагогічного досвіду для педагогічних працівників слюсарного та верстатного профілю за темою: «Традиції та інновації щодо навчально-пізнавальної діяльності учнів». У роботі школи передового досвіду взяли участь 14 педагогічних працівники із 10 професійно-технічних навчальних закладів Харківської області.

У ході роботи школи Голоскокова Л.В., викладач Державного навчального закладу «Харківський регіональний центр професійної освіти поліграфічних медіа технологій та машинобудування», провела урок професійно-теоретичної підготовки з предмета «Технологія верстатних робіт». Під час проведення уроку Людмила Валентинівна розкрила педагогічні прийоми, що допомагають підвищити пізнавальну активність учнів через впровадження у навчальний процес інноваційних технологій. По закінченню заняття було проведено самоаналіз та обговорення уроку.

У роботі обласного заходу також взяла участь Єсіпова О.О., викладач кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти УІПА. Ольга Олександрівна поділилася досвідом роботи використання навчальної платформи Moodle.

Щербаков В.П., автор підручників для професій машинобудівної галузі, презентував учасникам обласної школи новий навчальний посібник, в якому йдеться мова про сучасні інструментальні матеріали та інструменти, які застосовуються при обробці різанням.

Завершилася школа обміном думок стосовно використання традиційних та інноваційних технологій на уроках професійно-теоретичної підготовки з метою підвищення навчально-пізнавальної діяльності учнів.