Розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

4 листопада 2017 року в районах (містах, ОТГ) Харківської області розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із 16 навчальних дисциплін, що проходитиме протягом листопада – грудня 2017 р.

4 листопада 2017 року відбувся ІІ етап (районний (міський, ОТГ)) Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання. Також на базі Комунального закладу «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс» Харківської обласної ради проведено олімпіаду для учнів навчальних закладів інтернатного типу, у якій узяли участь 18 учнів.

5 листопада 2017 року відбувся ІІ етап (районний (міський, ОТГ)) Всеукраїнської  учнівської олімпіади з російської мови та літератури. Також на базі Комунального закладу «Харківська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 6» Харківської обласної ради проведено олімпіаду для учнів навчальних закладів інтернатного типу, у якій узяли участь 20 школярів.

Результати олімпіад серед учнів навчальних закладів інтернатного типу буде оприлюднено на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» 8 листопада 2017 року.