Відбувся обласний семінар-практикум для викладачів географії

9 листопада 2017 року на базі Харківського професійного ліцею будівництва і комунального господарства відбувся семінар-практикум для викладачів географії за темою: «Розвиток творчого потенціалу сучасного викладача», у роботі якого взяли участь 22 представника професійно-технічних навчальних закладів області.

У ході семінару викладач географії Харківського професійного ліцею будівництва і комунального господарства Дятлова Л.М. підготувала відеолекцію на тему: «Застосування комп`ютерно-інформаційних технологій у процесі викладання географії».

Після цього було проведено практичне заняття для викладачів із застосування квест-технологій на уроках географії, де педагоги мали змогу онлайн ознайомитися з матеріалами квесту, алгоритмом його проведення, побачити цікаві завдання для підвищення активізації пізнавальної діяльності учнів.

Викладачі прослухали лекцію методиста НМЦ ПТО у Харківській області Дробної В.А. «Видавнича діяльність викладача: технологія підготовки інформаційних матеріалів до друку».

Наприкінці семінару педагоги відпрацювали декілька інтерактивних вправ, призначених для розвитку творчого потенціалу учнів.