II Міжнародного Конгресу USERN

8 листопада 2017 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» в рамках роботи II Міжнародного Конгресу USERN, приуроченого до Всесвітнього дня науки заради миру та розвитку, за участі провідних учених світу та Харківщини, який відбувся під патронатом голови Харківської обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної.

Організаторами заходу стали науково-освітня дослідницька мережа USERN та Університетський консорціум вищих закладів освіти Харківської області, відбулося заняття з арт-терапії для переможців Міжнародного фестивалю малюнків дітей-пацієнтів.

Дітей із 14 країн світу гостинно зустріли вихованці та педагогічні працівники одного із найстаріших в Україні закладів позашкільної освіти.  Під час проведення заняття з арт-терапії діти віком від 4 до 17 років мали можливість поділитися своїми емоціями, що вирують в душі. Наприкінці діти спільно намалювали картину прекрасної і мирної Землі.

На згадку про Харківщину вихованці Палацу подарували гостям зроблені власними руками українські ляльки-мотанки, керамічні та дерев’яні іграшки.