Про презентацію Програми «Волонтери ООН»

29 листопада 2017 р. на базі Харківського національного університету  ім. В.Н. Каразіна відбулося розширене засідання Харківської обласної студентської ради за участі координатора Програми «Волонтери ООН» Зузани Заланової (Словацька Республіка) та представників офісу Програми в Україні за темою «Можливості волонтерської співпраці з ООН в Україні та за кордоном».

Під час презентації діяльності Програми лідери студентського самоврядування мали змогу дізнатися як чином можна стати Волонтером ООН та працювати не тільки за кордоном  та в Україні, а й допомагати он-лайн там, де це потрібно. Також студентська молодь отримала корисні контакти для реалізації своїх волонтерських проектів.

 

 Довідково.

 Програма «Волонтери ООН» була створена у 1971 р. Генеральною Асамблеєю ООН заради сприяння глобальному миру та розвитку за допомогою волонтерства  та входить до числа 18 фондів, програм та спеціалізованих установ ООН,  акредитованих в Україні. Щороку за Програмою мобілізується більш ніж 7 тис. волонтерів. В Україні Програму було започатковано у 1993 році.