Про підсумки проведення ІV Форуму педагогічних працівників закладів позашкільної освіти Харківщини

30 листопада 2017 року в Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» традиційно відбувся  ІV обласний Форум педагогічних працівників закладів позашкільної освіти за темою «Позашкільна освіта в умовах децентралізації».

У роботі Форуму взяли участь представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти», керівники та педагогічні працівники закладів позашкільної освіти Харківщини (понад  200 осіб).

Під час роботи Форуму розглядалися питання про здобутки та перспективи позашкільної освіти Харківщини, концептуальні засади розвитку позашкільної освіти у контексті реформування освіти, підтримку місцевою владою позашкілля в умовах децентралізації, обговорені питання про зміни в Законі України «Про позашкільну освіту» в зв’язку з прийняттям нового Закону України «Про освіту» та про створення інклюзивного освітнього середовища засобами позашкільної освіти.

У рамках заходу відзначено педагогічних працівників закладів позашкільної освіти Грамотами Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Учасників Форуму привітали творчі колективи Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Редіна В.А.

30.11.17 Чепурна О.О.

Вороніна