Про прийом матеріалів для участі в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в 2017/2018 навчальному році

         З 18 по 22 грудня 2017 року оргкомітетом ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України здійснювався прийом документації та науково-дослідницьких робіт учнів-переможців І етапу.

Матеріали надійшли від усіх районів (міст, ОТГ) Харківської області та м. Харкова, закладів освіти обласного (міського) підпорядкування, закладів професійно-технічної та вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

До 10 січня 2018 року списки учнів, роботи яких будуть представлені до участі в ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту в 2017/2018 навчальному році, будуть розміщені на сайті Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України розпочнеться 16 січня 2018 року на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (написання контрольної роботи з біології) (наказ Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 12.12.2017 № 368).