Відбулась обласна школа передового педагогічного досвіду для педагогічних працівників слюсарного та верстатного профілю

24.01.2018 на базі Державного навчального закладу «Харківське вище професійне училище № 6» відбулась обласна школа передового педагогічного досвіду для педагогічних працівників слюсарного та верстатного профілю за темою: «Креативна майстерня педагога».

У заході взяли участь 9 педагогічних працівників із 9 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області.

У ході роботи школи Паук В.В., викладач Державного навчального закладу «Харківське вище професійне училище № 6», провела нестандартний урок професійно-теоретичної підготовки. Було проведено самоаналіз та обговорення уроку.

Також Валентина Василівна продемонструвала дидактичні матеріали, матеріально-технічне забезпечення кабінету та надала рекомендації щодо тонкощів підготовки нестандартних уроків і особливостей їх проведення.

У ході роботи обласного заходу викладачі виконували вправи: «Технолог», «Міст», які сприяли розкриттю їх творчого потенціалу.

Завершилася школа обміном думок щодо використання традиційних та інноваційних технологій на уроках професійно-теоретичної підготовки з метою підвищення навчально-пізнавальної діяльності учнів.