Міжнародний семінар-тренінг «Вирівнювання стін гіпсовою штукатуркою PLATO MultiStart з використанням штукатурної станції КALETA»

26 січня 2018 року на базі Державного навчального закладу «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації пройшов Міжнародний семінар-тренінг на тему: «Вирівнювання стін гіпсовою штукатуркою PLATO MultiStart з використанням штукатурної станції КALETA».

Організаторами заходу виступили: компанія «SINIAT», провідні будівельні компанії Польщі та Білорусі КАLETA і Оlejnik, компанія «Будоснова», ГО «Будівельна спілка «Флагман» та Державний навчальний заклад «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» за участі приватного підприємства «КАЛІНА-ІНФОБУД», ОСББ, Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області. В даному заході взяли участь представники професійно-технічної освіти Київської, Харківської, Кіровоградської, Черкаської, Рівненської, Сумської, Донецької та Одеської областей; учні та педагоги ДНЗ «Харківський професійний ліцей будівельних технологій».

Під час урочистого відкриття, презентуючи свою діяльність в будівельній галузі, виступили:

– Солоненко Олексій, керівник технічного відділу компанії «SINIAT»

– Пан Томаш Калета – бренд КАLETA;

– Пан Яцик Олейник – бренд Оlejnik;

– Бондаренко Сергій, комерційний директор фірми  «Будоснова»;

– Іванов Віктор, представник ГО «Будівельна спільнота «Флагман»;

– Юкляєвська Наталія Вікторівна, директор ДНЗ «Харківський професійний  ліцей будівельних технологій»

Учасники заходу мали можливість ознайомитись з експозицією, на якій були представленні: штукатурна станція та запчастини до неї бренду КАLETA,  професійний штукатурний та малярний інструмент бренду Оlejnik, а також різноманіття матеріалів компанії «SINIAT». В процесі тренінгу було продемонстровано нанесення гіпсової суміші PLATO MultiStart та NIDA Efekt на цегляну поверхню з використанням штукатурної станції КALETA, а також було проведено ознайомлення з правильною експлуатацією даного механізму та властивостями сумішей. Всі учасники мали можливість спробувати виконати обштукатурювання поверхонь механізовано.

В рамках семінару відбувся круглий стіл організаторів  заходу  щодо обговорення подальшої співпраці провідних будівельних компаній, підприємств та закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.