ХІІ Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід…»

Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2018 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 04.01.2018 № 12, з 21 по 23 лютого 2018 року в Харківській області традиційно відбудеться ХІІ Всеукраїнська філософська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Пізнай себе, свій рід, свій нарід…».

Організатори заходу: Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Комунальним закладом «Харківська обласна станція юних туристів» Харківської обласної ради, філософським факультетом Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

У конференції візьмуть участь делегації закладів освіти з 19 областей України, в тому числі Харківщини, та м. Києва.

Урочисте відкриття конференції відбудеться 21 лютого 2018 року в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна.

Програмою конференції передбачені пленарні засідання, робота секцій за темами: «Духовні скарби мого краю», «Етнографічні особливості рідного краю», «Глобальні проблеми сучасності», «Життя, творчість, філософські погляди Г.С. Сковороди», «Сенс життя у поглядах сучасної молоді», зустрічі з вченими, громадськими діячами, краєзнавцями Харківщини, відвідування музеїв та історико-культурних об’єктів області.