Обласний семінар-практикум для викладачів предмета «Захист Вітчизни» закладів професійної (професійно-технічної) освіти

22 лютого 2018 року на базі Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі був проведений обласний семінар-практикум для викладачів предмета «Захист Вітчизни» на тему «Пріоритетні напрямки організації військово-патріотичного виховання та викладання предмета «Захист Вітчизни».

З системою роботи з військово-патріотичного виховання в ліцеї учасників семінару ознайомила заступник директора з навчально-виховної роботи Морозова О.О.

В обговорені теми семінару за «круглим столом» брали участь всі присутні викладачі та запрошені гості – учасники бойових дій в зоні АТО – підполковник Загребельний Олександр Васильович, заступник начальника гуманітарного факультету Національної академії Національної гвардії України та курсант другого курсу старший сержант Шафігулін Ігор Ігорович.

Наступним етапом роботи семінару був відкритий бінарний урок (предмети «Фізична культура» та «Захист Вітчизни») з розділу «Прикладна фізична культура».

Позаурочний виховний захід «Я – патріот своєї країни» був присвячений пам’яті випускника ліцею Сілко Артура Олеговича, який загинув під час виконання бойового завдання в зоні АТО.

Семінар закінчився хвилиною мовчання в честь пам’яті «Героїв Небесної сотні».