Відбулася обласна науково-практична конференція педагогічних працівників та представників студентства

23 лютого 2018 року за ініціативи Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Харківської області на базі Харківського машинобудівного коледжу відбулася традиційна обласна науково-практична конференція педагогічних працівників та представників студентства за темою: «Ефективне студентське самоврядування – запорука успіхів в освіті та вихованні».

Мета конференції: обмін досвідом роботи вищих навчальних закладіви І-ІІ рівнів акредитації з питань методичного та організаційного забезпечення діяльності органів студентського самоврядування.

Учасників конференції привітали Мороз Віктор Дмитрович, голова Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Харківської області, директор Харківського машинобудівного коледжу, Сударь Віктор Павлович, директор Харківського державного автотранспортного коледжу. У роботі конференції взяли участь представники Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

У рамках конференції відбулися пленарне та секційні засідання за темами: «Організаційно-методичні та мотиваційні проблеми студентського самоврядування в закладах вищої освіти»; «Сутність, форми та методи діяльності різних рівнів студентського самоврядування та їх співпраця з адміністрацією закладів освіти»; «Проблеми і можливості створення системи підготовки, навчання і суспільного росту учасників студентського самоврядування».

За результатами обговорення зазначеної тематики на пленарному засіданні та в секціях учасниками конференції ухвалено рекомендації.