Проведено науково-практичний семінар

27 лютого 2018 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» спільно з Департаментом науки і освіти ХОДА проведено науково-практичний семінар за темою «Організація методичної роботи в об’єднаній територіальній громаді. Цільові та організаційні функції методичної служби» для керівників місцевих органів управління у сфері освіти, завідувачів та методистів методичних служб, директорів опорних шкіл ОТГ.

Байназарова О.О., заступник начальника управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник відділу дошкільної, загальної середньої, корекційної та позашкільної освіти ознайомила з нормативно-правовим аспектом становлення та розвитку органів управління у сфері освіти та методичних служб у об’єднаних територіальних громадах.

Покроєва Л.Д., ректор КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», визначила роль та завдання методичної служби об’єднаної територіальної громади, опорних шкіл як центрів методичної роботи в об’єднаній територіальній громаді.

Презентовано досвід роботи організації методичної роботи з педагогами в умовах об’єднаної територіальної громади відділу освіти, культури та спорту виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.

Учасниками семінару створено ефективні моделі організації методичної роботи з педагогами в умовах об’єднаних територіальних громад, які будуть упроваджені в практичну діяльність.

У семінарі взяли участь 32 особи.

1. О.О. Байназарова_27.02.2018

2. Л.Д. Покроєва_27.02.2018

3. Р.С. Дейнека, I.В. Шихова_27.02.2018