Відбулась школа передового педагогічного досвіду для викладачів-початківців з математики та фізики закладів професійної (професійно-технічної) освіти

1 березня 2018 року на базі Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту відбулась школа передового педагогічного досвіду для викладачів-початківців з математики та фізики за темою: «Комплексно-методичне забезпечення викладання математики можливостями кабінету математики».

У ході школи викладач математики Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту Ковальова С.І. провела майстер-клас «Навчальний кабінет – творча лабораторія педагога». До уваги педагогів було представлено візитну картку викладача, презентовано систему організації роботи кабінету, продемонстровано форми і методи висвітлення педагогічного досвіду, також проведено тренінг з формування математичної компетенції учнів на уроках математики.

Після цього учасники школи відвідали музей Бойової слави Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту, де ознайомились з стаціонарними та інтерактивними експозиціями музею.