Про проведення Всеукраїнського конкурсу «Ерудит»

На базі Комунального закладу  «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс « Харківської обласної ради відбувся І шкільний етап Всеукраїнського конкурсу «Ерудит» за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти», Харківської обласної організації УТОГ.

Учні 12-го класу виконували тестові завдання з семи навчальних предметів, яки вони опановували протягом усіх років навчання.

Тести для конкурсу були підготовлені висококваліфікованими фахівцями КВНЗ «ХАНО».

Протягом 4-х годин майбутні випускники змагалися за перемогу у конкурсі. Найважчим завданням для нечуючих вихованців став переказ з української мови. Проте усі учасники впоралися із запропонованими завданнями і кожен з учнів набрав більше балів саме з тих предметів, до яких є природні нахили.

І місце посіла  Яцюк Анна, ІІ місце поділили Лозинський Геннадій та Дубницький Олександр, ІІІ місце –  Рябець Олександр, Попадюк Олексій та Бондаренко Сергій. Дипломами учасників відзначені Плотников Микита та Кривонос Іван.

Вітаємо переможців та учасників та бажаємо Яцюк Анні успішної участі у наступному етапі конкурсу  «Ерудит» у м.Києві!