У Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті відбувся День кар’єри «ХНАДУ-2018»

19 квітня 2018 р. у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті відбувся щорічний День кар’єри,  партнерами якого традиційно виступають Харківський обласний центр зайнятості та Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

У заході взяли участь близько 40 компаній з різних областей України: Дніпропетровської, Одеської,  Хмельницької, Миколаївської, Полтавської, Сумської, м. Київ; 15 компаній заочно надали свої вакансії.  Серед підприємств, що відвідали захід та зацікавлені у випускниках Університету, були представники дорожньої, автомобільної, машинобудівної, ІТ галузей.

Усього було представлено близько 300 вакансій, підписано заявки щодо планованої потреби у фахівцях – випускниках Університету на наступні роки, надано інформацію щодо місць можливого проходження практики та стажувань.

Щорічний захід «День кар’єри» викликав великий інтерес як зі сторони студентів, так і зі сторони підприємств-роботодавців. Про це свідчать позитивні відгуки компаній-партнерів щодо високого рівня фахової підготовки студентів та діяльності  Університету, який  своєчасно і гнучко реагує на всі зміни ринку праці, що є запорукою  ефективного працевлаштування випускників.