Про проведення XII форуму «Ярмарку вакансій ХАІ – 2018»

19 квітня 2018 р. в Національному аерокосмічному університеті ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» відбувся XII форум «Ярмарок вакансій ХАІ- 2018».

ХАІ – єдиний в Україні й один з найбільших в Європі  заклад вищої освіти, що готує фахівців з усіх напрямів аерокосмічної науки і техніки, наукоємного машинобудування, інформаційних технологій, радіотехніки та електроніки, економіки, менеджменту тощо.

«Ярмарок вакансій ХАІ» – це зацікавлені роботодавці промислової, виробничої, ІТ та соціально-економічної сфери діяльності, а також студенти, які прагнуть знайти своє перше місце роботи.

Із кожним роком «Ярмарок вакансій ХАІ» набирає нових обертів і здобуває все більше прихильників. В цьогорічному заході взяли участь більш ніж 80 компаній та підприємств і понад 3000 студентів вишу. Завдяки Ярмарку талановита студентська молодь має можливість більш детально ознайомитися з умовами праці й кадровими вимогами роботодавців; знайти місце практики та  стажування; роботу за покликанням  й зробити перші кроки до омріяної мети.