Відбулося спільне засідання Ради завідувачів дошкільних навчальних закладів Харківської області

30 травня 2018 року відбулося спільне засідання Ради завідувачів дошкільних навчальних закладів Харківської області та місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» Харківської області.

У ході роботи члени громадських організацій проінформовані про стан охоплення дошкільною освітою в області; підсумки проведення обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2018 році.

Відбулося обговорення актуального питання щодо наступності дошкільної та початкової освіти в умовах реалізації Концепції Нової української школи, під час якого учасники засідання обмінялися інформацією з досвіду роботи.

Надано інформацію про участь у засіданні координаційної ради ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти»  у м. Тернопіль; у засіданні студії для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти на тему «Методичний конструктор» з питань планування освітнього процесу у м. Київ відповідно до плану діяльності ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у 2018 році.

Учасники спільного засідання обговорили питання щодо перспектив діяльності закладів дошкільної освіти в умовах оновлення нормативної бази з дошкільної освіти.