Проведено нараду-семінар за темою: «Аналіз роботи закладів дошкільної освіти у 2017/2018 н.р., завдання на літній оздоровчий період та на 2018/2019 н.р.»

06 червня  2018 року відповідно до плану роботи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації проведено нараду-семінар спільно з Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти» за темою: «Аналіз роботи закладів дошкільної освіти у 2017/2018 н.р., завдання на літній оздоровчий період та на 2018/2019 н.р.».

У заході взяли участь спеціалісти місцевих органів управління у сфері освіти, методисти районних (міських, ОТГ) методичних кабінетів, відповідальних за організацію дошкільної освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи навчально-виховних комплексів обласного підпорядкування.

Під час заходу обговорено актуальні питання про створення умов для забезпечення якісної доступної дошкільної освіти в регіоні, санітарно-гігієнічні вимоги  щодо функціонування закладів дошкільної освіти  у літній оздоровчий період, удосконалення роботи електронної системи реєстрації до закладів дошкільної освіти Харківської області.

Учасники заходу проінформовані про стан роботи місцевих органів управління у сфері освіти Харківської області у 2017/2018 н. р. з питань організації дошкільної освіти, результати обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2018 році та II (регіонального) етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах дошкільної освіти.

Окреслено пріоритетні завдання з підготовки до 2018/2019 н.р.; завдання методичних служб району (міста, ОТГ), закладів дошкільної освіти щодо забезпечення якості освітнього процесу, наступності між дошкільної та початковою освітою в умовах реалізації Концепції Нової української школи; розкрито особливості організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти за освітньою програмою «Впевнений старт».

У нараді-семінарі  взяли участь 68 осіб.

Kaпустіна Н.О. виступ_1.

Єфімова Т.Б.

Капустіна Н.О. виступ_2.

Кривенцова О.М.

Остапенко А.С. виступ-2

Остапенко А.С. виступ_1

Резнікова С.Ю.

Руднєва С.М.