І (обласний) етап Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів “Майбутнє України”

У вересні 2014 року на базі Комунального закладу «Харківський центр дослідницько-експериментальної діяльності «Будинок учителя» Харківської обласної ради» відбувся І (обласний) етап Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України».

У виставці взяли участь 20 учнів 9-11-х класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів м. Харкова й області,з них 16 (80%) – із м. Харкова, 4 (20%) –  із сільських районів і міст області. Під час оцінювання науково-дослідницьких проектів ураховано їхню актуальність і практичне значення, творчий підхід та самостійність у виконанні, системність і повноту розкриття теми, чіткість та логічність викладення матеріалу, наявність демонстраційної моделі (макета).

Переможцями та призерами  І (обласного) етапу Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України» за номінаціями серед учнів ПТНЗ області стали:

– НОМІНАЦІЯ«ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ»

Щербініна Валерія Вадимівна– учениця ІІ-го курсу Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту (І місце);

– НОМІНАЦІЯ «ТЕХНІЧНА ТВОРЧІСТЬ ТА ВИНАХІДНИЦТВО»

Григор’єв Кирило Геннадійович– учень ІІІ-го курсу Харківського професійного ліцею машинобудування (ІІІ місце);

– НОМІНАЦІЯ «ЕЛЕКТРОНІКА ТА ПРИЛАДОБУДУВАННЯ»

Журавльов Ярослав Олегович – учень ІІІ-го курсу Центру професійно-технічної освіти № 1 м. Харкова (ІІІ місце);

– НОМІНАЦІЯ «РОБОТОТЕХНІКА ТА РОБОТОТЕХНІЧНІ СИСТЕМИ»

Істомін Євген Анатолійович – учень ІІІ-го курсу Центру професійно-технічної освіти № 1 м. Харкова (ІІІ місце).

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!