У Харківському торговельно-економічному коледжі Київського національного торговельно-економічного університету відбудеться «День Гостинності»

09 листопада 2018 року об 11.00 в Харківському торговельно-економічному коледжі Київського національного торговельно-економічного університету (далі-ХТЕК КНТЕУ)  відбудеться «День Гостинності».

ХТЕК КНТЕУ є відокремленим  структурним підрозділом Київського національного торговельно-економічного університету. Вже протягом  багатьох років коледж випускає молодших спеціалістів за спеціальностями «Економіка», «Маркетинг», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування»,  «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології».

ХТЕК КНТЕУ єдиний коледж в Україні, який випускає бакалаврів з чоторьох спеціальностей «Економіка», «Маркетинг», «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології».

Студенти навчального закладу проходять навчальну практику у Греції, Туреччині, Болгарії, Іспанії та Україні.

Постійними гостями ХТЕК КНТЕУ є відомі в усьому світі шеф-кухарі, що приїздять для проведення мастер-класів та обміну досвідом. Студенти постійно беруть участь у Мінародних професійної майстерності. Тільки за останні два роки показали свою майстерність у Міжнародних змаганнях у Франції, Шрі-Ланці, Хорватії, Чорногорії, Туреччині, Македонії, Албанії. Завоювали 89 золотих, 115 срібних, 39 бронзових медалей та 3 кубка Гран-Прі.

Випускники ХТЕК КНТЕУ мають можливість продовжити навчання у Франції, Польщі, Чорногорії, Італії, Кіпрі та Словакії.

Педагогічний склад – це досвідчені, висококваліфікаційні  та творчі викладачі, що не тільки навчають, а  й виховують студентів за новітніми стандартами вищої школи.