Урочисто відкрито Навчально-практичний центр з професій «Токар. Верстатник широкого профілю. Фрезерувальник. Шліфувальник. Свердлувальник»

11 грудня 2018 року заступник голови Харківської обласної державної адміністрації А. Бабічев урочисто відкрив Навчально-практичний центр з професій «Токар. Верстатник широкого профілю. Фрезерувальник. Шліфувальник. Свердлувальник» на базі Державного навчального закладу «Ізюмський регіональний центр професійної освіти». У заході взяли участь керівники підприємств – замовників робітничих кадрів, керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти машинобудівного профілю.

Навчально-практичний центр із професій «Токар. Верстатник широкого профілю. Фрезерувальник. Шліфувальник. Свердлувальник» створено з метою забезпечення здобуття професії за новітніми технологіями та з використанням сучасного обладнання на основі взаємовигідних партнерських стосунків навчального закладу з підприємствами машинобудівної галузі.

У рамках заходу відбулися презентація нового обладнання та матеріалів з професій «Токар. Верстатник широкого профілю. Фрезерувальник. Шліфувальник. Свердлувальник» та підписання договорів про співпрацю між Державним навчальним закладом «Ізюмський регіональний центр професійної освіти» та закладами професійної (професійно-технічної) освіти в частині навчання фахівців на базі навчально-практичного центру підготовки професії «Токар».