Оргкомітетом ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України здійснювався прийом документації та науково-дослідницьких робіт учнів-переможців І (районного) етапу

З 17 по 21 грудня 2018 року оргкомітетом ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України здійснювався прийом документації та науково-дослідницьких робіт учнів-переможців І (районного) етапу.

Матеріали надійшли від 48 районів (міст, ОТГ) Харківської області та м. Харкова, закладів освіти обласного (міського) підпорядкування, закладів професійно-технічної освіти, закладів передвищої освіти.

До 4 січня 2019 року списки учнів, роботи яких будуть представлені до участі в ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту в 2018/2019 навчальному році, будуть розміщені на сайті Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

ІІ етап конкурсу-захисту розпочнеться 15 січня 2019 року на базі Комунального закладу «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради» написанням контрольних робіт з хімії та фізики (наказ Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації
від 11.12.2018 № 304).