Заходи з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2019 року відбулася низка заходів з нагоди Дня вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

За участі Бабічева А.В. заступника голови Харківської обласної державної адміністрації в Українському державному університеті залізничного транспорту відбулися заходи з нагоди вшанування подвигу учасника Революції гідності, Героя України, Героя Небесної Сотні, випускника Владислава Зубенка. Учасники заходу відвідали лабораторію інформаційних систем і технологій імені Героя України Владислава Зубенка та поклали квіти до меморіальної дошки.

Директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Карпова Л.Г. взяла участь у заходах, що відбулися у Харківському національному університеті радіоелектроніки: покладання квітів до меморіальної дошки Євгену Котляру та ознайомлення з експозицією музею історії Університету, присвяченою пам’яті учасника Революції гідності, Героя України, Героя Небесної Сотні, випускника Університету Євгена Котляра.

Учні та студенти закладів професійної (професійно-технічної) та вищої освіти взяли участь у культурно-мистецькому заході «Герої не вмирають», що відбувся у кінотеатрі «Бомер».

Протягом лютого у закладах освіти Харківської області відбулися різноманітні заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні зокрема: «круглі столи», тематичні лекції та семінари, зустрічі з учасниками Революції гідності, учасниками АТО, покладання квітів до меморіальних дошок та пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні.