Виставка технічної творчості студентів закладів вищої освіти з підготовки молодших спеціалістів Харківської області

16-18 квітня 2019 року на базі Харківського державного автотранспортного коледжу відбулася обласна виставка технічної творчості студентів закладів вищої освіти з підготовки молодших спеціалістів Харківської області.

Учасників заходу привітали директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Карпова Л.Г. та голова  Ради директорів вищих навчальних закладів  І-ІІ рівнів акредитації Харківської області, директор Харківського машинобудівного коледжу Мороз В.Д.

У роботі виставки взяли участь керівники, викладачі та близько 700 студентів з 23 вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Харківської області.

На виставці було презентовано понад 350 експонатів за такими напрямками: IТ-технології; прикладні комп’ютерні програми, пристрої для перевірки та регулювання технічного стану вузлів, деталей, систем агрегатів та машин; діючі макети та моделі; діагностичні та тренажерні стенди; контрольно-вимірювальні прилади та раціоналізаторські та новаторські впровадження в області науки і техніки.

Студенти та їх керівники, які представили найкращі інноваційні роботи в області техніки, прикладного та художнього мистецтва, були відзначені грамотами та дипломами оргкомітету виставки.